Ubbi blöjhink – Byt blöjor med stil!

Ubbi blöjhink
  • Författarbetyg

  • Betyg 4.5 stars
  • Enastående
kr995
  • 0/5 Användarbetyg snitt

  • Betyg 0 stars
  • 0 Recensioner saknas!

  • Ubbi blöjhink
  • Recenserat av:
  • Publicerat:
  • Senast uppdaterat: 2015-01-25

Att byta blöjor är en mindre rolig syssla som alla småbarnsföräldrar kommer vara tvungna att göra dagligen. För att göra det hela lite mer hygienisk har det kommit en helt ny typ av blöjhink som kallas för Ubbi!

Den här revolutionerande blöjhinken har faktiskt funnits på marknaden ett tag nu men det är först på senare tid som den har blivit allt mer uppmärksammad. Den finns i flera roliga färger så att det finns något som passar alla.

Idag använder de allra flesta familjer allt för dyra blöjhinkar som endast fungerar med refillpåsar av exakt samma märke som själva hinken är av. Många av de tillverkare som gör just sådana modeller brukar ofta med mening göra så att man endast kan använda just deras påsar. Detta är endast ett sätt för att företaget ska kunna fortsätta tjäna pengar trots att du redan har köpt produkten. Det kommer nu att förändras!

Ubbi är mycket gediget konstruerad och är dessutom tillverkad helt i metall. Den har ett mycket vackert lackerat hölje och är dessutom ordentligt tätat med väl tilltagna gummilister. Detta gör att Ubbi också effektivt kan stänga ute dålig lukt och du får ett fräschare badrum på köpet. Det som också är unikt med just Ubbi är att du i princip kan använda vilka sorts plastpåsar som helst. Detta innebär att den blir väldigt billig att använda i längden eftersom att du endast behöver gå till närmsta mataffär för att kunna köpa påfyllning.

På locket sitter det också ett mycket behändigt lås monterat vilket är att föredra när man har småbarn i huset. Även om Ubbi som tidigare nämnt fungerar alldeles utmärkt med vilka plastpåsar som helst så finns det faktiskt också färdigskurna refillpåsar som är tillverkade för att passa Ubbi perfekt. Dessa är inte heller alls så dyra som många andra refillpåsar brukar vara. Vill man dessutom vara lite mer miljömedveten så kan man också köpa en tvättbar tygpåse som också den är skräddarsydd för att passa just Ubbi. På det sättet slipper man använda sig av en massa plast samtidigt som man själv sparar en hel del pengar på att endast behöva tvätta upp påsen efter användning.

Det som man kanske kan tycka fattas på just Ubbi är en vanlig klassisk pedal för att kunna öppna locket utan att behöva ta i det. Men det är inte särskilt störande eftersom att det finns så många andra fördelar med Ubbi som utan tvekan väger tyngre än avsaknaden av en pedal.

Eftersom att Ubbi har ett hölje av rejält kraftig metall så ligger också priset lite högre än de vanliga hinkarna som är av plast. Detta blir dock nästan plus minus noll eftersom att plasthinkarna som tidigare nämnt ofta har väldigt kostsamma refillpåsar. Det man också får tänka på är att de vanliga plasthinkarna ofta är oerhört otäta vilket gör att badrummet ofta får en väldigt otrevlig odör. Detta är någonting du slipper tänka med Ubbi tack vare att den är så pass tät. Dessutom ska man inte glömma att just Ubbi ser bra mycket bättre ut i ditt badrum än en vanlig tråkig vid blöjhink som ofta börjar se väldigt ofräscha ut snabbt.

I dagsläget ligger Ubbi på 995 kronor och väger hela 2327g vilket gör den till en ovanligt robust blöjhink. De vanliga refillpåsarna som man kan köpa till ligger på 99 kronor för ett 25-pack vilket blir ynka 4 kronor per påse. Vill man då istället prova på att använda den tygpåse som finns som alternativ så ligger den på 179 kronor. Men då får man tänka på att det endast är en engångskostnad.

Butik Pris
LekMer.se 995 kr

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *